dinsdag 17 juli 2012

Knutselpakket vlinder blauw

We hebben een nieuw knutselpakket! In dit knutselpakket zit alles om een leuke vlinder te knutselen. Leuk om te doen op een kinderfeestje.

Op de werkbeschrijving wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe de vlinder gemaakt moet worden. Er zit ook een patroontje bij om het middengedeelte, dat beplakt is, af te tekenen. 
De vlinder in dit pakket is een styroporvorm van 20x15x2 cm. Styropor laat zich goed met allerlei materialen bewerken, zolang er maar geen oplosmiddel in zit. 
In het knutselpakket zit verder verf, waarmee de zijkant en de rand aan de bovenkant geverfd kan worden. Het middengedeelte wordt beplakt met papier. 
Dan komt het leukste nog en dat is alles versieren. Daarvoor zit in het knutselpakket glitter, zelfklevende randjes, organzalint met witte stippen, smalle organzalintjes, een stukje kant, pailletten en spelden.
Wat oudere kinderen kunnen deze vlinder helemaal zelf maken. Als de kinderen wat jonger zijn, dan is het handig om zelf van tevoren alvast het patroon op de vlinder te tekenen en de lintjes op maat te knippen.Verven, plakken, lintjes en pailletten opprikken met spelden kunnen ze natuurlijk heel goed zelf. 

Met het knutselpakket vlinder wordt het kinderfeestje especial! Het knutselpakket vlinder is een ontwerp van Especial & More en is alleen bij ons te koop.  
Geen opmerkingen:

Een reactie posten