zaterdag 1 september 2012

Knutselpakket van de maand september:pompoen

Heb je binnenkort een kinderfeestje? Wij hebben een nieuw knutselpakket: pompoen. Hét knutselpakket van de maand september.

In het knutselpakket zitten alle materialen om deze hippe pompoen te maken: 

pompoen van styropor (20 cm, 3 cm dik),verf,kant, glitter, kantjes in 2 kleuren, geruit lint, 2 kleuren organzalint met stip, geruit strikje, vilten hartje, paillettenmix, spelden en lijm. 

Er zit ook een duidelijke werkbeschrijving bij, waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd.

Knutselpakketten van Especial zijn per stuk te koop. Dus je kunt er precies zoveel bestellen als je nodig hebt.

Met dit pakket kunnen de kinderen zich een hele tijd vermaken. De meeste meisjes vinden het geweldig om te knutselen met kantjes, bandjes, pailletten, strikjes en niet te vergeten glitter!

We hebben nog wel een paar tips:
Lees de werkbeschrijving zelf eerst even helemaal door. Voor dit pakket moeten een paar dingen klaar gelegd worden, zoals b.v. kwasten, schaar, lineaal, potlood. Het staat allemaal in de werkbeschrijving.  
Kinderen vanaf ongeveer 7 jaar kunnen het vaak helemaal zelf. Zijn de kinderen jonger, teken dan zelf vast de potloodlijnen op de pompoen.
In de werkbeschrijving staat dat de pompoen op tafel gezet moet worden bij het tekenen van de eerste lijn. Dit is om te voorkomen dat straks alle lijnen scheef lopen als de pompoen neergezet wordt.
Begin vrij snel met het verven van de pompoen. De verf moet drogen en in de tussentijd kunnen de kinderen dan even iets anders gaan doen.
Wij zien bij de workshops die we geven dat ze eindeloos bezig kunnen zijn met het versieren, omdat ze het leuk vinden. Als je op tijd begonnen bent, is dat geen probleem. Anders wordt het misschien haastwerk.

Zijn er nog vragen, mail (of bel) dan gerust!

Knutselpakket pompoen is hier te bestellen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten