woensdag 10 oktober 2012

Kinderworkshop in Dorpshuis Benschop


Op woensdag 21 november 2012 van 14.00 - 15.30 uur geven wij voor het cursusproject Benschop-Polsbroek een kinderworkshop in het dorpshuis in Benschop. Deze kinderworkshop is voor kinderen van 4-12 jaar.

We maken een zwarte piet - of hartjesslinger. Bij de zwarte piet slinger maak je een zwarte piet hoofd van 20 cm groot. Voor de slinger maak je kleine pakjes. Je krijgt van ons één pakje met een kleine verrassing. Iedere ochtend mag je één pakje van de slinger knippen. Zo weet je precies hoeveel nachtjes je nog moet slapen voor Sinterklaas komt, want dan zijn alle pakjes afgeknipt!
De hartjesslinger is ook leuk als je wat ouder bent. Aan de slinger komen 5 hartjes van styropor, 2 grote en 3 kleine. Om de hartjes te maken gebruik je verf, lijm, papier, glitter en je mag alles versieren met pailletten. De kleuren mag je zelf kiezen.
Trek wel oude kleren aan!

De inschrijving voor het cursusproject is al gesloten, maar er zijn nog een paar plaatsen vrij. Wil je meedoen, stuur ons dan even een mail: info@especialandmore.nl.
Het lesgeld bedraagt € 5,00 en de materiaalkosten € 6,50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten