maandag 23 september 2013

Do it your self: herfst cupcakes

Do it your self: herfst cupcakes!

Het knutselpakket cupcake knutselen voor kinderen is een succes. De kinderen vinden het erg leuk om te doen. Dat merken we als er hier een kinderworkshop cupcake knutselen is. Maar waarom zou een cupcake knutselen alleen leuk zijn voor kinderen? Wij vinden het heel leuk om zelf cupcakes te maken en die neer te zetten bijvoorbeeld als tafeldecoratie. 
Daarom hebben we nu het DIY pakket: herfst cupcakes bedacht en samengesteld. In het pakket zitten drie styroporvormen cupcake, 3 kleuren verf, glitter, servet, colorall lijm, roezelelastiek, kant, tule, pailletten en spelden. Er zit een duidelijke werkbeschrijving bij met foto. Overigens zitten de parels die je op sommige foto's op de cupcakes ziet, er niet bij.
Dit DIY pakket is geschikt is voor oudere kinderen en volwassenen. Het werken met servet kan voor jongere kinderen lastig zijn. We raden daarom voor kinderen het knutselpakket cupcake knutselen aan. In dat pakket zit een andere lijmsoort en papier.

Heb je zelf een leuk servet en wil je daar andere kleuren verf bij? Vraag er gewoon naar, want voor ons is dat geen enkel probleem.

Dit DIY pakket herfstcupcakes is ook leuk als je een vriendinnenmiddag of familiefeestje moet organiseren. Je bent dan gezellig met elkaar bezig, waarbij je ook nog iets maakt om mee naar huis te nemen als aandenken. 
Het wordt nog leuker als je iedereen een bord of schaal mee laat nemen en met elkaar herfst materiaal gaat zoeken (alvast klaar leggen kan natuurlijk ook).
Wij hebben ter decoratie een herfstblad, mos, dennenappels, malusappeltjes en kalebassen gebruikt. Het is ook leuk om er een stolp over te zetten. Laat dan wel een opening aan de onderkant vrij, anders beslaat het glas door het vochtige mos.
Herfst tafeldecoratie onder stolp

Naar DIY pakket herfstcupcakes in de webwinkel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten